Direct aan de slag
Waar wil je aan werken
Doe inspiratie op
Hulp nodig?
Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?
Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?

Een vraag die bijna iedereen zich stelt. Daarom hebben we de opties hieronder op een rijtje gezet. Zodat jij kan kijken welke strategie het beste bij je past.

SEO

Hoog in Google: dé manier om bekendheid voor een website te genereren. Hoog in Google komen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Daarom biedt Webanizr standaard de technische optimalisaties die hiervoor nodig zijn. Pagina's laden snel, SSL certificaten zijn standaard (en gratis), de code is geoptimaliseerd en websites zijn responsive. Kortom alle ingrediënten om hoog in Google te komen zijn aanwezig … Techniek is echter maar een deel van het verhaal. Hoog komen in Google hangt nog veel meer af van goede inhoud en een goede website structuur. Hoewel je de inhoud zelf schrijft, helpt Webanizr ook hier je pagina te optimaliseren. Als je aangeeft wat het onderwerp van de pagina is, begeleid Webanizr het opstellen van de pagina om er zo het maximale uit te halen.

Google carousel & AMP

Misschien heb je ze wel eens gezien toen je aan het Googelen was op je mobiel. Een serie met artikelen of producten waar je van links naar rechts door heen kan swipen. Zodra je op een pagina klikt toont deze bijna onmiddellijk.

Die serie met artikelen of producten heet de carrousel en de techniek om bijna direct een pagina te kunnen tonen is AMP. Samen noemt Google dit de ultieme gebruikservaring. Websites en pagina's die die ervaring kunnen bieden komen in de carrousel en daarmee in de eerste 3 resultaten in Google search. Webanizr heeft deze technieken standaard ingebouwd. Dus ook jij kan jouw pagina's in die unieke posities in de Google resultaten krijgen.

Social media

Social media: voor de één een dag opslurpende bezigheid, voor de ander een ver van mijn bed show. Maar als het om social media voor onze organisaties gaat vinden we het allemaal lastig. Meestal loopt het stuk op inspiratie en discipline.

Laat dat nu twee elementen zijn waar Webanizr actief in kan ondersteunen. Uit nieuwsbronnen die jij relevant vindt kan Webanizr wekelijks de best passende artikelen zoeken ter inspiratie. Geef aan over welke onderwerpen je meer zou willen schrijven en Webanizr toont je de artikelen die relevant zijn. Plaats je een nieuw bericht of artikel op je website? Dan helpt Webanizr om het op je social media kanalen te plaatsen. Met een eenvoudige keuze uit de beschikbare afbeeldingen en met voorstellen voor teksten heb je je posts zo online.

Stories

Soms heb je iets wat je van de daken zou willen schreeuwen. Een fantastische actie, een geweldig nieuw product of een campagne die niemand mag missen. Een Facebook / instagram post of een leuke tweet voldoen dan niet meer.

Met Webanizr Stories kan je meer vertellen dan je een post of tweet kwijt kan. Tegelijk heb je wel het visuele effect en de dynamiek van social media die op een standaard pagina op je website mist. Met Webanizr Stories vertel je je verhaal in een paar visuele dynamische stappen. Zo pak je echt de aandacht van de lezer en houdt je die vast

Blogs

Met een blog komen SEO en AMP perfect samen. Webanizr helpt je de blog zo op te zetten dat deze geoptimaliseerd is voor het betreffende onderwerp. Het belangrijkste is natuurlijk om een leuk en pakkend verhaal te schrijven.

Webanizr dwingt niets af en zit dus ook niet in de weg voor het vlot schrijven. Het oog wilt ook wat: alleen tekst oogt ook maar zo saai. De online design interface biedt je de mogelijkheid om aan de hand van blokken een leuk en dynamische weergave van je blog te maken. Ondersteund met afbeeldingen, video's en of blogs. En alles natuurlijk direct responsive! Als je een blog schrijft wil je ook dat deze gelezen wordt. Daar komt AMP om de hoek kijken. Webanizr optimaliseert alle code en zorgt dat de blog SEO en AMP compatible is. Waar dit niet mogelijk is zonder de tekst of lay-out aan te passen worden opties aan je voorgelegd. Daarna wordt de pagina ingediend bij Google en kan de lezersstroom op gang komen.

Adwords

Met een (beetje) budget kan je natuurlijk ook je zichtbaarheid realiseren met adverteren. De meest gebruikte optie hiervoor is Adwords. In Webanizr hebben we dan ook gekeken hoe we dit het beste kunnen ondersteunen.

Het belangrijkste is het bepalen van de conversie. Een conversie kan echter voor jou echter alles betekenen: een bezochte pagina, een ingestuurd formulier, een gedownload whitepaper, etc.

Webanizr heeft uitgebreide mogelijkheden om de juiste conversie te bepalen en zo je campagnes steeds verder te optimaliseren. Naast de automatische optimalisatie van Adwords heb je natuurlijk zelf ook graag inzicht in welke informatie de bezoekers uit je campagnes opzoeken. Met ondersteuning voor utm tags, Google Analytics en Webanizr Analytics blijft geen vraag daarover meer onbeantwoord.