Webanizr Logo
Open / sluit menu

Het onderdeel "video met bijschrift" selecteren

Klik links onder op de plus knop. Open de categorie "Pagina blokken" en klik op het onderdeel "video met bijschrift". Dit onderdeel is te herkennen aan het videoblokje met het tekstblokje er naast. Als je met je muis over de onderdelen heen gaat zie je ook de namen.

 

Het element plaatsen

Na het klikken op het onderdeel beweeg je met je muis over de website. Je ziet een oranje vlak over de onderdelen verschijnen. Houd nu je muis boven het onderdeel waar je de video onder wilt plaatsen. Beweeg nu met de muis omlaag tot de pijlen omlaag wijzen. Klik dan.

Er verschijnt een laadbalk voor enkele seconde waarna de video en het bijschrift getoond worden.

Tekst aanpassen

Je kan de tekst naast de video aanpassen door er op te dubbelklikken. Meer over het inline aanpassen van tekst lees je in:

handleiding voor inline werken met tekst

Daarnaast kan je ook de tekst in zijn geheel opmaken. Hier lees je meer over in:

handleiding voor het opmaken van tekst

Video onderdeel selecteren

Omdat de video af gaat spelen als je er op klikt kan je deze niet selecteren door er op te klikken. Gebruik in plaats daar van de websiteonderdelen lijst in de bovenste blauwe balk. Gebruik de filter om te zoeken naar video item. Klik dan op het item uit de lijst. De video is nu geselecteerd.

Video aanpassen

Klik linksboven nu op de knop voor eigenschappen. In het venster wat dan verschijnt kan je de url van de video aanpassen. Klik daarna onderaan op de opslaanknop. Als de pagina ververst wordt de nieuwe video getoond.

Meer over de videoinstellingen lees je in:

handleinding voor het instelling van een Youtube video