Handleidingen en tutorials

gratis

Alle begin is moeilijk. Daarom hebben we voor alle veel veelgebruikte functies, toepassingen handleidingen en tutorials geschreven. Zo heb je het opzetten en onderhouden van websites zo onder de knie.

Forum

gratis

Op ons forum kan je rustig eens rondkijken of er misschien iemand is die een vergelijkbare vraag had. Mogelijk is daar een antwoord op je vraag te vinden. Kan je het antwoord niet vinden? Plaats dan een nieuwe vraag op het forum, zodat anderen jou verder kunnen helpen.

Digitale assistent

gratis

Op zoek naar informatie, of wil je snel iets gedaan krijgen? Onze digitale assistent helpt je snel verder. Tijdens een chat zoek je samen met de digitale assistent naar de juiste informatie of oplossing.

Support contract

30 euro per maand

Ben je intensief bezig met één of meerdere websites, en vind je het prettiger om direct hulp te vragen aan iemand van het Webanizr team? Dan kan je per maand een supportcontract afsluiten. Gedurende die maand kan je zo veel vragen stellen als je wilt. Jouw vragen zullen binnen 2 werkdagen worden opgepakt, en zo snel mogelijk beantwoord.

Zie formulier onderaan deze pagina

Schakel onze experts in

Hulp bij webdesign

50 euro per uur

Bezig met de template naar eigen smaak om te zetten, maar lukt het niet de puntjes op de i te zetten? Dan kunnen onze designers mogelijk helpen. Stel de vraag via onderstaand formulier. Eén van onze designers maakt dan een inschatting van de kosten. Ga je akkoord maken ze het helemaal voor je in orde.

 

Functies toevoegen

75 euro per uur

Zou je graag aanvullende functionaliteiten binnen je website zien? Beschrijf de gewenste functionaliteit in onderstaand formulier. Eén van onze developers maakt dan een inschatting van de kosten en de mogelijke oplevertijd.

Webdesign op maat

Actie: 450 euro

Kan je geen template vinden die je bevalt? Dan maken onze designers een template voor je op maat. Op dit moment loopt er een actie, en kost dit je slechts 450 euro. Lees meer over deze actie op webdesign.webanizr.nl.

Beter gevonden worden

50 euro per uur

Website live gezet, maar valt het bezoekersaantal tegen? Overleg dan met onze SEO experts over hoe de website hoger in Google kan komen. Het uitbesteden van een SEO of SEA campagne is ook mogelijk. Stel je vraag in onderstaand formulier. Dan stellen onze experts gratis een voorstel op.

Note: use the exact same email address you used when creating your acccount.

Select a category 
Webanizr Logo
Open / sluit menu
Support
Support