Deze handleiding legt uit hoe je velden in een formulier kan toevoegen, aanpassen en verwijderen. Hoe je formulier aanmaakt om de velden in te beheren lees je in de handleiding over het aanmaken van formulieren .
Op diverse plekken in de front-end en back-end is de mogelijkheid om bestanden of afbeeldingen te selecteren. Meestal gaat dit via een bestandsveld of via de tekst editor Deze handleiding legt uit hoe je via de bestandspop-up een bestand kan selecteren of uploaden.
De bestandenlijst is de plek waar de bestanden en mappen beheerd kunnen worden. Deze bestanden kunnen daarna gebruikt worden in de front-end editor en in teksten die geschreven worden in de back- of front-end.
Data prefillen is een manier om data die al bekend is, van tevoren in te vullen in formulieren. Dit kan zijn om data mee te sturen zonder dat een bezoeker iets merkt.
Deze handleiding legt uit hoe je de inzendingen in een formulier kan beheren. Voor je de inzendingen van een formulier kan beheren moet je een formulier hebben gemaakt en daar velden aan toe hebben gevoegd .
Live Bewerken is het aanpassen van inhoud aan de front-end in de website zelf, in tegenstelling tot de back-end. Hoe je inlogt op de front-end lees je in de handleidingen over inloggen .
In deze handleiding leggen we uit hoe je formulieren kan maken, aan kan passen en kan verwijderen. Het is de eerste in een serie over het werken met formulieren.
De ontwerp modus is de modus om de website via de front-end te bewerken, die veel verder gaat dan alleen inline tekst en afbeeldingen bewerken . Via de ontwerp modus kun je de hele site weergave aanpassen.
Om de opmaak van tekst aan te passen, zorg dat je in de ontwerp modus zit . Heb je opmaak op je tekst toegepast in de tekst editor dan wordt deze niet overschreven door de front-editor.
Pagina's zijn een onderdeel van de website die zowel via de front-end als back-end kunnen worden berwerkt. De front-end is voornamelijk geschikt voor kleine aanpassingen en opmaak.
Timelaps is een functie in Webanizr die een animatie laat zien van hoe de website is opgebouwd. De animatie is niet gebaseerd op de manier waar op de website ooit handmait in elkaar gezet is.
Een Webwaarde is een blokje tekst waar Webanizr een bepaalde waarde kan weergeven, die niet altijd vaststaat. Denk bijvoorbeeld aan de naam van de huidige pagina.
In een dataset kan je een lijst met opties kwijt die op diverse plekken in de front- en back-end kunnen worden gebruikt. De meest gebruikte mogelijkheid hiervoor zijn de keuzevelden in formulieren .
Deze handleiding legt uit hoe je kan zoeken in lijsten in de back-end. De zoekfunctie is algemeen beschikbaar bij lijsten, waaronder pagina's , bestanden , formulieren en datasets .
Bijna elke website is tegenwoordig afhankelijk van hoe goed deze scoort in Google. Daarom is het belangrijk om bij het schrijven van teksten te letten op de zoekmachine vriendelijkheid.