Pagina blok selecteren

Klik links onder op de plus knop om de bibliotheek met onderdelen te openen. Open in het opgeklapte scherm de categorie pagina blokken.

Binnen deze categorie staat het blok "beeld met bijschrift" welke we in deze tutorial gebruiken. Je herkent het onderdeel aan het blokje met een vakje met de bergen met daarnaast een blokje met strepen. In de afbeelding hiernaast is het het onderdeel linksboven.

Klik op dit onderdeel om hem toe te kunnen voegen.

Pagina blok toevoegen

Nadat je met je muis op het onderdeel geklikt hebt beweeg je met je muis over het onderdeel op de website waar je dit blok onder wilt plaatsen. Er verschijnt dan een oranje laag over dit onderdeel. Beweeg de muis nu naar onder tot de pijlen in de oranje laag naar beneden wijzen.

Als de pijlen naar onder wijzen klik je. Je ziet onder het onderdeel een wachtbalk verschijnen. Deze blijft enkele seconden staan terwijl het nieuwe onderdeel gedonwload wordt.

Tekst en afbeelding

Na het downloaden zie een nieuw element op je website met links tekst en rechts een afbeelding. De tekst kan je wijzigen door er op te dubbelklikken. Meer uitleg over de tekst editor die je kan gebruiken lees je hier:

handleiding voor het gebruik van de tekst editor

Naast de opties die de tekst editor bied kan je de tekst in zijn geheel ook opmaken. Denk hierbij aan kleur of regelafstand. Meer informatie hier over lees je hier.

handleiding voor het opmaken van tekst

Natuurlijk kan je ook de afbeelding aan de rechterkant aanpassen. Je hoeft hiervoor niet zelf de afbeelding op maat te maken. De front-end editor maakt de afbeelding op maat op basis van jouw wensen. Hoe je de afbeelding vervangt en laat schalen lees je hier:

handleiding over het werken met afbeeldingen