Webanizr Logo
Open / sluit menu
Webdesign blog
Webdesign blog
2019-08-30 09:16:00
Typografie is het visuele component van het geschreven woord. Overal om ons heen is typografie van posters, brochures tot grote spandoeken, maar ook tv reclame of het internet.
Typografie voor je website.
Websites bouwen is een proces in dit blog leg ik uit hoe wireframes je helpen om een goed werkende website op te zetten.
Websites bouwen met wireframes
Hoe wordt een template design uitgedacht en gebouwd?. Met een korte time-laps video kan je zien hoe de template design is omgetoverd tot een werkende website.
Het proces achter het bouwen van een template
2019-07-28 13:28:00
Als je bij een website aan wilt geven hoe groot iets is zijn er een legio opties aan maateenheden om uit te kiezen. Sommige zijn zeer bekend, zoals pixel of percentage, anderen heeft nog bijna niemand van gehoord.
De snelheid van je website is steeds belangrijker. Zowel voor de ervaring van je bezoekers, voor de bereikbaarheid op slechte mobiele netwerken en voor je positie in Google.
Alhoewel de meeste websites tegenwoordig gekoppeld zijn aan Google Analytics is het voor de meeste nog lastig om hier zinvolle informatie uit te halen. In deze blog leggen we uit hoe je basisinformatie uit het startschem haalt.
Er zijn eindeloos veel manieren om inspiratie op te doen als designer. Goede inspiratie komt niet zomaar binnen schieten daar maak je een zoektocht van.
Waar vind je design inspiratie?
Wat maakt een website goed zijn het de kleuren of een goede inhoud ? Mensen zijn geneigd om te oordelen op het uiterlijk van een website en niet zozeer de werking hoe komt dat? In dit blog geef ik wat tips & tricks en waar je op moet letten om een goede basis neer te zetten voor een succesvolle website..
Hoe maak je je website succesvol?
2019-07-20 13:28:00
Word geïnspireerd door minimalistisch webdesign. En wat nu erg populair is in de webdesign wereld
2019-07-19 11:42:00
Naar aanleiding van de recente update waarbij we het aanpassen van kleuren makkelijker hebben gemaakt, leek het ons een mooi moment om eens te kijken naar de betekenis en rol van kleuren in webdesign..